توت خشک برای دیابت

توت خشک برای دیابت

1K
بدون دیدگاه

به زودی …

این صفحه را به اشتراک بذارید!

مطالعات نشان داده است که توت خشک به عنوان میان وعده برای دیابتی‌ها و افراد دارای رژیم غذایی می‌تواند مفید واقع شود. گزارش شده است که توت سفید ممکن است سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد. اگر برای شما سوال است که توت خشک برای دیابت مفید است یا خیر، مقاله پیش رو را دنبال کنید.

توت خشک برای دیابت خوب است یا بد؟!

درخت توت از خانواده موراسه بوده و به طور گسترده در سراسر جهان کشت می‌شود. میوه این درخت در رنگ‌ها و انواع مختلفی مشاهده می‌شود و نوع سفید و خشک شده آن به خاطر طعم شیرین و دلپذیر بیشتر با نوشیدنی‌های گیاهی و دمنوش‌ها صرف می‌گردد.  قسمت‌های مختلف این گیاه به عنوان داروی گیاهی در شرق آسیا استفاده می‌شود. میوه درخت توت که می‌تواند به عنوان غذا مصرف شود، حاوی ترکیبات فنلی مختلف و سایر مواد شیمیایی مفید است همین موضوع توت خشک برای دیابت و افرادی که از آن رنج می برند، ایده آل می‌کند.

توت خشک برای دیابت خوب است یا بد

میوه توت ترکیبات بیولوژیکی مفیدی مانند انواع آنتی اکسیدان‌ها، ترکیبات ضد دیابت و ضد حساسیت با اثرات محافظت کننده از سیستم عصبی در خود دارد. البته تاثیر میوه توت و توت خشک برای دیابت که عامل نوعی از زوال عقل است، هنوز ناشناخته باقی مانده است و تحقیقات روی آن همچنان ادامه دارد. افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و نوع 2 ممکن است قند خون بالا یا هیپوگلیسمی داشته باشند که یک نگرانی عمده محسوب می‌شود.

همانطور که می‌دانید، دیابت هیچ درمانی ندارد اما یک سبک زندگی سالم می‌تواند به مدیریت این بیماری کمک کند. تحقیقات نشان داده است که برخی از درمان‌های مکمل مانند گیاهان و ادویه‌ها می‌توانند به کنترل قند خون بالا و کاهش خطر عوارض ناشی از این بیماری کمک کنند.

| حتما بخوانید:  قوی‌ترین پایین آورنده قند خون

مصرف توت خشک برای دیابت و رابطه آن با سطح قند خون

توت خشک با چای می‌تواند جایگزین مناسبی برای مصرف چای و انواع نوشیدنی‌ها با قند تصفیه شده باشد. چندین مطالعه نشان داده است که توت سفید به بهبود مدیریت قند خون کمک می‌کند. شاید نگران این موضوع باشید که توت خشک چقدر قند دارد یا اینکه چقدر روی قند خون تاثیر می‌گذارد.

یک مطالعه کوچک روی 24 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که مصرف 1000 میلی گرم عصاره برگ توت 3 بار در روز به مدت 3 ماه به طور قابل توجهی سطح قند خون را بعد از صرف غذا در مقایسه با گروه کنترل کاهش می‌دهد. به دلایلی که کاملاً مشخص نیست، به نظر می‌رسد که توت سفید تولید انسولین را کند می‌کند و عوارض جانبی بر سلامت کبد ندارد.

مصرف توت خشک برای دیابت و رابطه آن با سطح قند خون

مطالعه مشابهی در Advances in Medical Sciences گزارش شده که نشان می‌دهد، افرادی که از شیر کم‌چرب دم کرده با عصاره برگ توت استفاده می‌کردند نسبت به افرادی که شیر کم‌چرب ساده دریافت می‌کردند، جذب کربوهیدرات‌های ساده (قند و نشاسته) با سرعت کندتری تجربه کرده‌اند. این اثر می‌تواند توضیح دهد که چگونه عصاره توت سفید از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری می‌کند. بررسی اجمالی دکتر اوز، توت سفید خشک شده را به عنوان یک درمان موثر برای دیابت ذکر کرده است. از نظر دکتر اوز توت خشک جایگزین قند مناسبی برای افراد دیابتی به حساب می‌آید. او برای کاهش وزن هم بیماران را تشویق به مصرف توت سفید در حالت تازه و خشک می‌کند.

| حتما بخوانید:  قند خون نرمال برای افراد عادی و دیابتی

توت سفید با چه مکانیزمی قند خون را کنترل می کند؟

توت سفید طعمی ملایم و شیرین دارد و در کنار آن میزان گلوکز کمی در خود جای داده است بنابراین توت خشک برای دیابت مفید باشد. فواید توت سفید برای سلامتی حتی در دوران روم باستان هم ذکر شده است. از آن زمان توت در بسیاری از کشورها برای مبارزه با علائم و عوارض دیابت استفاده می‌شود. مصرف توت سفید می‌تواند سطح کلسترول خون و فشار خون را کاهش دهد و به دلیل مکانیسم محافظتی قوی خود، می‌تواند از عوارض گردش خون معیوب مانند فشار خون بالا، سکته مغزی، آب مروارید و ترومبوآمبولی جلوگیری کند.

یافته‌های پیش بالینی متعدد نشان داده‌اند که توت یک عامل درمانی امیدوارکننده برای درمان دیابت است و آلکالوئیدهای پلی هیدروکسیله، فلاونوئیدها و پلی ساکاریدهای توت ممکن است اجزای فعال و بالقوه در درمان دیابت باشند. این اثرات شامل تأثیر بر جذب گلوکز، تولید / ترشح انسولین (INS)، فرآیندهای ضد اکسیداسیون و ضد التهابی است.

مصرف به اندازه و با احتیاط توت یا استفاده بی حد و مرز

مصرف به اندازه و با احتیاط توت یا استفاده بی حد و مرز؟

توت خشک برای دیابت بسیار مفید است و به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود میتواند با دیابت مبارزه کند. آنتی اکسیدان‌ها، رادیکال‌های آزاد را که در ایجاد علائم دیابت نقش دارند از بین می‌برند. مطالعه‌ای که در ژاپن انجام شد نشان داد که ترکیبات توت سفید با آنزیم‌های روده مقابله می‌کند و در نهایت این موضوع منجر به کاهش قند خون می‌شود.

اصولا افرادی که دچار بیماری قند هستند تمام تلاش خود را می‌کنند تا رژیمی سالم داشته باشند، یکی از راه حل‌های آن‌ها مصرف توت خشک شده با جای قند همراه با چای و انواع دمنوش‌ها است. البته باید توجه داشت که به دلیل وجود سوربیتول باید با احتیاط از توت خشک استفاده کرد. این نوع قند در کبد متابولیزه نشده و به خون فرد ورود پیدا می‌کند. این ترکیب با داشتن فشار اسمزی زیاد باعث ایجاد فشار چشم در بیماران دیابتی می‌شود. این موضوع مخصوصا برای افراد که در مراحل پیشرفته این بیماری قرار دارند خطرساز است. بنابراین صرف سالم بودن این نوع قندها نسبت به قند تصفیه شده نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

مطالب مرتبط
نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات کاربران
بازخورد داخلی
مشاهده همه دیدگاه ها
جدیدترین مطالب
داغ‌ترین برچسب‌ها
0
تجربه و دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx