بهترین عرقیات گیاهی برای کاهش اوره

بهترین عرقیات گیاهی برای کاهش اوره خون

2K
بدون دیدگاه

به زودی …

این صفحه را به اشتراک بذارید!

راهکارهای درمانی متعددی برای درمان و کنترل و کاهش اوره خون، وجود دارد. از جمله این روش‌های درمانی می‌توان به عرقیات گیاهی و گیاهان دارویی اشاره کرد که در طب سنتی نیز بسیار مورد تاکید است. در این مقاله به معرفی عرقیات گیاهی برای کاهش اوره خون می‌پردازیم. اما قبل از آن توضیحاتی در زمینه اوره و علل افزایش آن در خون به شما ارائه می‌دهیم.

اوره چیست و علل افزایش اوره خون

اوره ماده‌ای است که پس از تجزیه یا به عبارت دیگر سوخت و ساز پروتئین‌ها در بدن تشکیل می‌شود. این ماده دفعی در کبد تولید می‌شود و سپس به کلیه می‌رود و سپس بعد از کلیه از بدن خارج می‌شود. در نتیجه میزان دفع اوره ارتباط مستقیمی با عملکرد کلیه‌ها دارد. مصرف بیش از حد مواد پروتئینی مثل گوشت و مرغ، موجب افزایش غلظت خون، اختلال در عملکرد کلیه‌ها، کمبود آب بدن و دفع بیش از حد آب از بدن می‌شود. این موارد باعث افزایش اوره خون می‌شوند. در این بین عرقیات گیاهی برای کاهش اوره خون وجود دارد که می‌توانند به افرادی که با افزایش غلظت اوره خون مواجه هستند بسیار کمک کنند.

اوره چیست و علل افزایش اوره خون

معرفی بهترین عرقیات گیاهی برای کاهش اوره

مصرف منظم عرقیات گیاهی زیر میزان دفع اوره از طریق ادرار را زیاد می‌کنند و از تجمع در بدن و رسوب کردن آن جلوگیری می‌کنند. در ادامه به معرفی این عرقیات گیاهی که برای کاهش اوره خون استفاده می‌شوند می‌پردازیم.

۱- عرق خارشتر

عرق خارشتر یکی از عرقیات گیاهی است که از خواص درمانی بسیار زیادی برخوردار است و کاهش میزان اوره خون، تنها یکی از خاصیت‌های عرق خارشتر است. گیاه خارشتر دارای طبعی گرم است که خاصیت‌هایی نظیر آرام بخش بودن، ضد سرفه بودن و … نیز دارد. عرق خارشتر را باید از سر شاخه‌های گلدار این گیاه به دست آورد. این گیاه در فصل بهار و در اردیبهشت ماه شروع به گلدهی می‌کند و گلدهی آن تا اواخر خرداد نیز ادامه دارد.

| حتما بخوانید:  بهترین عرقیات برای سنگ کلیه

۲- عرق شوید؛ عرقیات گیاهی برای کاهش اوره خون

گیاه شوید یکی از پر مصرف‌ترین سبزیجات موجود در سراسر دنیا است که کاربردهای گسترده و متنوعی دارد. عرق شوید یکی از پرکاربردترین محصولات تولید شده از این گیاه است که کاربردهای فراوان و خواص بی نظیری دارد. عرق شوید یکی از عرقیات گیاهی برای کاهش اوره خون است که به دفع مایعات اضافی بدن نیز کمک می‌کند. این عرق با توجه به خاصیتی که دارد بر روی قوای جسمانی افراد نیز تاثیر می‌گذارد. عرق شوید از بو و طعم بسیار خوبی برخوردار است. همچنین این عرق آرام بخش نیز است.

عرق شوید؛ عرقیات گیاهی برای کاهش اوره خون

۳- عرق خاسک خاسک

عرق خاسک خاسک یکی دیگر از عرقیات گیاهی پایین آورنده اوره خون است که علاوه بر این ویژگی دارای خواص طبی بی نظیر دیگری نیز است. گیاه خاسک خاسک دارای طبعی گرم است که جز گیاهان یک ساله محسوب می‌شود. عرق خاسک خاسک برخلاف گیاهان دیگر، بوی بد و زننده‌ای ندارد و به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید. در لیست عرقیات گیاهی برای کاهش اوره خون، عرق خاسک خاسک یکی از بهترین گزینه‌ها است زیرا بر روی سلامت کلیه‌ها نیز تاثیر گذار است و حجم ادرار افراد را نیز بالا می‌برد.

| حتما بخوانید:  عرقیات پایین آورنده قند خون

۴- عرق شاه تره از بهترین عرقیات گیاهی برای کاهش اوره

یکی دیگر از بهترین عرقیات گیاهی برای کاهش اوره ، عرق شاه تره است. این عرق گیاهی علاوه بر تاثیر مثبت بر روی کلیه‌ها خواص دیگری مثل ضد تب، ضد یرقان، ضد تهوع، ضد اسهال، نشاط آور، اشتها آور و … دارد. طریقه مصرف عرق شاه تره به این صورت است که یک فنجان از آن را قبل از هر وعده غذایی میل می‌کنند. شما می‌توانید از عرق شاه تره در کنار عرق کاسنی نیز استفاده کنید که میزان تاثیرگذاری عرق شاه تره را افزایش می‌دهد و حتی می‌توانید از این مخلوط به عنوان آب در روز استفاده کنید.

عرق شاه تره از بهترین عرقیات گیاهی برای کاهش اوره

۵- عرق گزنه

گیاه گزنه یک گیاه بوته‌ای است که در مناطق مرطوب رشد می‌کند. به همین دلیل در اکثر مناطق شمالی کشور ایران شاهد رشد کردن گیاه گزنه هستیم. در طب سنتی قدیم ایرانیان از گیاه و عرق گزنه به عنوان یک دارو بی نظیر با تعداد بسیار زیادی خاصیت یاد شده است. عرق گزنه یکی از عرقیات گیاهی برای کاهش اوره خون است که کمک قابل توجهی به عملکرد و سلامت کلیه‌ها می‌کند. این عرق گیاهی دارای موادی مثل کلسیم، ویتامین B، ویتامین K، آهن و … است. عرق گزنه بر روی التهابات، پروستات، بواسیر، تب یونجه، فشار خون و… تاثیر گذار است و به بهبود عملکرد و درمان آن‌ها کمک می‌کند.

در انتها به این نکته توجه داشته باشید که در مصرف هیچ یک از موارد فوق زیاده روی نکنید و اگر دارای بیماری خاصی هستید قبل از مصرف هر کدام از عرقیات گیاهی فوق با پزشک خود مشورت کنید.

مطالب مرتبط
نظرات کاربران
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات کاربران
بازخورد داخلی
مشاهده همه دیدگاه ها
جدیدترین مطالب
داغ‌ترین برچسب‌ها
0
تجربه و دیدگاه خود را به اشتراک بگذاریدx